In de omgeving van No.15

 

B&B No. 15 heeft de optimale plek in het groenste deel van de stad Enschede; 7-10 minuten fietsen naar de gezellige binnenstad van Enschede of interessante wijk Roombeek, de Universiteit Twente en het ziekenhuis MST. Rondom het verblijf heel veel natuurschoon. Richting de stad steek je direct over naar het Park van Lochemsbleek met Wattez voor lunch, koffie en de lekkerste appeltaart van de stad. Door het aangrenzende Gerrit Jan van Heekpark ga je richting Roombeek met de Museumfabriek en het Rijksmuseum Twente of richting stad met de terrassen aan de Oude Markt, het Casino of het super gezellige theater en filmhuis Concordia. 


Aan de andere kant van ons gastenverblijf wandel je zo het Abraham Lederboerpark in, een van de vijf mooiste parken van de wereld (bron: Green Flag Award). Dit park ligt in het Landgoed Wageler waardoor de omgeving niet alleen bosrijk is maar ook heerlijk landelijk. Met gemak fiets je vanuit het gastenverblijf een rondje om de voormalige vliegbasis Twente of ga je via het bos lekker uiteten in Lonneker bij Sprakel. Even doorfietsen naar het Lutterzand, andere kant op richting Hengelo, Delden of Diepenheim. Het is een heerlijke omgeving om te fietsen of wandelen!!

De sportievelingen lopen vanuit het 'eigen' huis naar de golfclub Prinses Wilhelmina, aan het Abraham Lederboerpark https://www.pwgolf.nl/  Of je loopt naar het Gerrit Jan van Heekpark voor tennis of padel bij de Topspinners. https://www.topspinners.nl/ Ik ben zelf een fervent padel speler en lid van de club.

Ik reserveer met plezier een baan voor je.   

Eetgelegenheden zijn er om de hoek, dan is een extra drankje geen probleem.

We bevelen van harte het restaurant Coberco aan. 

 

Zie voor meer informatie de vele links op deze pagina.