Jarenlange ervaring met happy wonen in een tiny house is de basis voor ons gastenverblijf; eenvoud én luxe. Nu we aan de grens leven om wonen en werken optimaal te combineren, genieten we van het natuurschoon in Twente en de gezelligheid van de stad. Onze vrijstaande garage is omgetoverd tot een optimale kleine woning. Zoek je die combi van natuur en stad en hou je van originaliteit? Boek dan voor een City Trip in eigen land of heerlijk ontspannend (lang) weekend in de natuur.  

We heten je van harte welkom in ons gastenverblijf,

Margreet Hinfelaar


Wat kun je verwachten bij No. 15

 

  • Een kleine stoere woning met eigen entree, badkamer en keukentje
  • Een reuzen groot bed (2 meter x 2 meter) met luxe beddengoed in verrassende ruimte boven (trap)
  • Badkamer met inloopdouche en basis (natuurlijke) verzorgingsproducten
  • Keukentje met koelkast en twee kookplaten, allerlei kookgerei en wat dagelijkse kookingrediënten
  • Koffie maak je zelf door slow opgieten, espresso of cappuccino met koe- of haver melkschuim
  • Tafel om aan te eten, je route uit te stippelen of een spelletje te spelen
  • Zithoek om even lekker onderuit te zakken. Natuurlijk is er Wifi en een smart TV
  • Een eigen entree met parkeergelegenheid voor auto en fiets
  • Met mooi weer nodigen we je uit om van het ontbijt in onze tuin te genieten.
  • Op de stoep van je eigen verblijf kun je na een flinke fietstocht een theetje of biertje drinken in de avondzon

In de omgeving van No. 15

 

B&B No. 15 heeft de optimale plek in het groenste deel van de stad Enschede; 7-10 minuten fietsen naar de gezellige binnenstad van Enschede of interessante wijk Roombeek, de Universiteit Twente en het ziekenhuis MST. Rondom het verblijf heel veel natuurschoon. Richting de stad steek je direct over naar het Park van Lochemsbleek met Wattez voor lunch, koffie en de lekkerste appeltaart van de stad. Door het aangrenzende Gerrit Jan van Heekpark ga je richting Roombeek met de Museumfabriek en het Rijksmuseum Twente of richting stad met de terrassen aan de Oude Markt, het Casino of het super gezellige theater en filmhuis Concordia. 


Aan de andere kant van ons gastenverblijf loop je zo het Abraham Lederboerpark in, een van de vijf mooiste parken van de wereld (bron: Green Flag Award). Dit park ligt in het Landgoed Wageler waardoor de omgeving niet alleen bosrijk is maar ook heerlijk landelijk. Met gemak fiets je vanuit het gastenverblijf een rondje om de voormalige vliegbasis Twente of ga je via het bos lekker uiteten in Lonneker bij Sprakel. Even doorfietsen naar het Lutterzand, andere kant op richting Hengelo, Delden of Diepenheim.

Het is zo’n mooie omgeving om te fietsen of wandelen!! Eetgelegenheden zijn er om de hoek, een extra drankje is geen probleem, éénmaal oversteken. We bevelen van harte het restaurant het paradijs aan.  Zie voor meer informatie de vele links op deze pagina.